Ще си разменят ли звездите Ботев и Берое?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
09:53 / 28.11.2013
6665
Берое проявява сериозен интерес към крилото на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра. От своя страна пък старши треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов иска двама футболисти на заралии - Давид Каядо и Венцислав Христов, пише "Тема Спорт". Източник от "Колежа" разкри, че "жълто-черните" са готови на бартер за Христо и Каядо. Те са склонни да се разделят и с известна сума пари в замяна на двамата играчи. Това обаче едва ли ще допадне особено много на старозагорци.

Очаква се в началото на следващия месец двата клуба да обсъдят опциите, при които може да се стигне до трансфери.

Интересното е, че договорът на Каядо с Берое изтича през юни догодина и ако от клуба искат да му вземат някакви пари, ще трябва да го продадат през зимната пауза. Ако ли не, през лятото той ще напусне като свободен агент. Стоилов е впечатлен повече от качествата на Христов, който направи отлична есен, като стигна дори до националния отбор.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).