"Канарчетата" подновиха тренировки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:07 / 20.11.2013
3446
Ботев (Пловдив) започна подготовката си за двубоя от 18-ия кръг в първенството срещу Черноморец. След двудневна пауза, "жълто-черните" откриха тренировъчната седмица с 80-минутно занимание в сряда следобед.

За първи път от доста време "канарчетата" бяха в пълен състав, макар треньорския щаб все още да не може да разчита на възстановяващите се след операции Мариян Огнянов и Тодор Неделев. И двамата обаче бяха на терена заедно със своите съотборници, съобщиха от клуба.

Заниманието за Тошко бе по-кратко и премина при изцяло индивидуална програма, докато Мацата се включи в игровата част от тренировката заедно с отбора. Пълноценно се подготвя и Сивард Спрокел, който пропусна двубоя срещу Черно море за Купата на България.

Програмата на отбора в четвъртък включва едно занимание, което ще се проведе на базата в Коматево с начален час - 14:30.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).