Мъри разкри причините за слабата игра на "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
09:17 / 19.11.2013
14206
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов разкри причините за спада на "канарчетата". Ето какво заяви той в предаването "Пред Банята" по TV7.

Облаците над нашия отбор трябва да се разминат с добра игра. Опитваме се да намерим решаване на проблема. Субективните причини са ясни - трима-четири от комбинативните ни играчи отсъстваха. Необяснимо е да не губим почти всички важни мачове, а да губим два пъти от Любимец, ако щеш и от Пирин (ГД).

Основната цел е поставена от собственика на клуба. Тя е участие в евротурнирите - дали през купата, дали през първенството - няма значение. Сега сме доста след първите два отбора, но всичко става. Определено може би имаме и психически проблем.

Има и субективен фактор за слабото ни представяне - терените. Смешно е в 21-и век да се играе на лоши терени. Отсъствието на двама-трима от водещите играчи плюс дългото отсъствие на Иван Цветков се оказа нерешим проблем за нас.

Сашо Александров се пошегува с този 1 милион неустойка.

Когато поема ангажимент, го изпълнявам, докато собственикът на клуба реши. Аз няма от какво да съм недоволен. От мен се иска да работя и да си върша работата по най-добрия начин.

И аз не мога да си обясня как Ботев има само 1 загуба от водещите отбори, а губи по-често от по-слабите.

През 1992-а година направих трансфер във Фенербахче, след това се контузих за около година и просто нямаше как да бъда част от "Парк де Пренс". Естествено, че съжалявам за това.

Но нищо, съдбата връща всичко на честните хора.



Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).