Дяков и Михаил Александров на линия за Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 19.11.2013
1506
Двама от халфовете на Лудогорец Михаил Александров и Светослав Дяков, които пропуснаха мача с Берое за Купата на България, ще са на линия за следващия двубой на тима. Те отпаднаха от състава на Стойчо Стоев заради травми, но от тази седмица ще подновят пълноценни тренировки.

В Лудогорец се притесняваха, че Дяков ще отсъства за известен период от време, след като навехна глезена си. Вчера обаче стана ясно, че капитанът на шампионите сам иска да играе срещу Локомотив Пд в събота. Новините и около друг контузен - Михаил Александров, също са добри, така че и той ще бъде на линия.

В състава трябва да се завърне и Козмин Моци, който изтърпяваше наказание срещу Берое заради натрупани жълти картони. Проблемът с наказанията може да се засили в следващите седмици, след като все повече футболисти на тима висят с картони. На един мач от наказание в момента са Александър Барт и Фабио Ешпиньо.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).