Васил Стефанов с оферта от Гърция, Емил Стоев пред трансфер в Локо Мездра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 08.06.2008
2460
Халфът на Марица - Васил Стефанов е харесан от гръцкия мениджър Йоргос Аврамис, съобщиха от пресслужбата на пловдивския клуб. Импресариото гласи 23-годишния плеймейкър за стабилен тим от местната втора дивизия и в най-скоро време щял да представи конкретна оферта. Преди две седмици Йоргос Аврамис съобщи, че голамйсторът на Марица Емил Стоев-Бадема е хванал окото на редица гръцки отбори.

Двамата играчи са харесани от гръцкия мениджър, който през пролетния полбусезон на Източната "Б" група наблюдава изявите им в три мача.

Йоргос Аврамис обаче не искал засега да избързва с трансферите на Стефанов и Бадема, защото смятал да намери солидни отбори за двамата, в които да се развиват и растат във футбола.

"Интерес към Васко и Емо наистина има от Гърция, но засега не искам да коментирам, защото не е пристигнала конкретна оферта за тях. След като дойде, тогава можем да говорим повече. Ще изберем обаче най-доброто за двамата футболисти", заяви изпълнителният директор на пловдивчани Георги Фиданов.

Васил Стефанов е трансферна цел и на Нафтекс, откъдето преди няколко дни официално са поискали да го вземат. Новият им старши треньор Ясен Петров, лично настоял пред клубното ръководството на "шейховете" да бъде привлечен пловдивският халф за новия сезон.

Желание да закупи Емил Стоев пък има новакът в елита Локомотив (Мездра) и смолянският Родопа. И от двата клуба обаче засега не са започнали преговори за привличането им.

"За това дали Емо и Васил ще бъдат трансферирани в Гърция или в България в крайна сметка ще реши президентът на нашия клуб Рангел Берберов. При добри оферта няма да спираме развитието на момчетата, но пък няма да взимаме прибързани решения", допълни Георги Фиданов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).