Бакалов хвърля оставка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:10 / 08.06.2008
5795
Изпълнителният директор на Ботев Марин Бакалов почти сигурно напуска клуба. Шефът е разочарован от последните резултати и цялостната ситуация в клуба. След загубата от Литекс с 1:2 Бакалов влезе в спор с треньора Тенчо Тенев и това е една от причините да си тръгне. Според запознати на началникa му е писнало от интригите, които създава Тенев. Друг повод за намерението на Бакалов е, че на този етап липсват изгледи обстановката в отбора да се подобри. Феновете от фракция "Лудата банда" са провели среща с изпълнителния директор. На нея Бакалов обявил, че ако в скоро време клубът не се оправи, ще си тръгне. Ако това стане, се очаква той да бъде последван от главния мениджър Георги Дерменджиев и скаута Иван Глухчев.

В момента ситуацията в Ботев не е добра. Бизнесменът Георги Гергов още не е отпуснал нови средства. Собственикът на ЦУМ е поискал среща с президента Димитър Христолов, за да обсъдят ситуацията. Гергов настоявал за нов треньор на Ботев.

Другият основен спонсор - КЦМ, се очаквало да изпълни договорения срок за отпускане на средства и след това да спре кранчето. Поради липса на финанси селекцията е в застой.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).