Солени санкции в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:09 / 29.10.2013
4383
Спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив произнесе своята присъда за слабата и безидейна игра на "Герена" срещу Левски и поражението с 0:1. Клубът взе крути мерки и наложи солени парични санкции в размер на 30% от месечните възнаграждения на футболистите в жълто-черно. 

Любопитното е, че по същата схема действаха и на "Георги Аспарухов" след катастрофата във вечното дерби срещу ЦСКА. Вторият капитан Веселин Минев пък ще се прости с 50% от заплатата си за този месец. В средата на второто полувреме той си изкара изключително глупав червен картон, след като нарочно уцели с топката по главата Борислав Цонев. Освен това той е и с последно предупреждение за изгонване.

Въпреки голямото недоволство сред феновете, на този етап постът на треньора Станимир Стоилов е бетониран. Той заедно със спортния директор Александър Александров-Кривия ще дава обяснения в четвъртък в София пред собственика на клуба Цветан Василев. На него ще бъдат обсъдени мерки за изход от кризата.

При провал утре при гостуването на последния в класирането Пирин Гоце Делчев няма да е изключено, да се стигне и до освобождаването на играчи. Сред тези, които засега не оправдават доверието, са Елведин Джинич, Луис Педро, Станислав Костов и Костадин Дяков.



Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).