Стефан Генов атакува Мъри: Да не ни мисли за комбайнери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 29.10.2013
2687
Старши треньорът на Локо Сф Стефан Генов скочи на Станимир Стоилов. Както е известно, след загубата в Надежда Мъри се оплака от лошия терен и оправда с него поражението си. В събота обаче се видя, че проблемите на Ботев са други, защото и на идеалния терен на Левски, жълто-черните пак бяха гола вода.

"Мъри изкара виновен терена за загубата от нас. Искам да кажа нещо, което го научих след това. В мача между Локо Сф и Ботев от миналия сезон, в София на стадиона в квартал Надежда отборът на гостите спечели с 2:1. Победното попадение реализира Станислав Костов с удар, при който топката се удари в бабуна на игрището. Така че ето един пример за мач между двата отбора на "лошия" терен на стадиона в квартал Надежда, в който се е възползвал тимът на Мъри Стоилов. Проблемът е, че той казва неща, които му изнасят. Да не мисли другите за комбайнери. Това бих го посъветвал", заяви Стефан Генов.

Той е истинска черна котка за Станимир Стоилов тази година. През пролетта Генов и неговият Локомотив Пд направиха 0:0 при гостуването си край Бирената и на практика изхвърлиха Ботев от евротурнирите. По-късно Канарите бяха върнати там по административен път.

"Нашата цел е да влезем в седмицата. След като в отбора има очевиден подем, отиваме в Ловеч, за да играем като равен с равен. Срещу Ботев показахме, че не се страхуваме от по-солидни отбори. Затруднението в този мач срещу Литекс идва от контузиите на Сашо Бранеков, Румен Трифонов, Елтон, Милан Иванович", сподели Стефан Генов.

"Явно моята съдба е да вдигам отбори, които са в криза. Същото беше, когато бях в Черно море, както и в Локо Пд. Най-важното беше, че Николай Гигов ме послуша да вземем нови качествени играчи, като Елтон, Гаел, Сота, Иванович. Що се отнася до Маркиньос, мога да кажа, че изживява втора младост. Той реализира положенията на целия колектив. Отборът е задружен и това ни помага много. Момчетата започнаха да си вярват", заяви Генов.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).