Ботев се завърна на победния път при U19

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:12 / 28.10.2013
2284
Ботев победи с 2:0 Велбъжд в мач от 14-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. По този начин "канарчетата" се завърнаха на победния път, след като в 3 поредни мача не успяха да се поздравят с успех.

Победата над кюстендилци не дойде никак лесно, въпреки тоталната доминация на "жълто-черните" на терена в Коматево. Първата част завърши при нулево равенство, а най-чистите положения се откриха пред Наско Милев, който на два пъти остана сам срещу стража на гостите, но така и не успя да го преодолее.

След почивката натискът на пловдивчани се засили и след множество пропуски те успяха да открият резултата. В 68-ата минута възпитаниците на Костадин Видолов изпълниха корнер, получи се сериозно меле, след което топката бе избита за момент, но попадна в Динко Шопов, който центрира в наказателното поле, където Петко Ганев с глава направи 1:0. В 75-ата минута "жълто-черните" удвоиха преднината си, след като Христо Янчев пусна хубав пас към Наско Милев, който от 1 метър се разписа за 2:0. Секунди преди края на двубоя "жълто-черните" получиха право да изпълнят дузпа, като фаулираният Валентин Томов застана зад топката, но ударът му бе отразен от вратаря на гостите.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).