ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Галя Топалова отложи срещата си с феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 05.06.2008Коментари (0)4293
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив излезе с официална декларация по повод исканата от фенове среща с президентът на клуба Галя Топалова. Клубът заявява, че шефката на "смърфовете" не може да удовлетвори желанието на привържениците за среща до 7 юни, поради натоварената програма на бизнесдамата. Ръководството на "черно-белите" се обосновава и за разделянето с Васил Камбуров и Красимир Димитров. Публикуваме декларацията на тима без съкращения:

Във връзка с желанието на нашите привърженици за среща с президента на клуба, ръководството на ПФК "Локомотив 1936" Пловдив ги уведомява, че поради неотложни ангажименти г-жа Галя Топалова ще може да уважи желанието им не по-рано от 25 юни 2008 година.

Мотивите за взетите в последно време кадрови промени са свързани с развитието и просперитета на ПФК "Локомотив 1936" Пловдив. Ръководството се отнася с уважение и оценява заслугите на футболистите, хората от спортно-техническия щаб и административния персонал, с които се разделя. Но поставените високи цели за следващия сезон изискват оптимизиране на начина на работа.

Ръководството и собствениците на ПФК "Локомотив 1936" Пловдив обичат и уважават феновете на клуба и разбират, че загрижеността им е продиктувана от желанието им отборът да върви напред и да постига успехи.

В тази връзка държим да отбележим, че ПФК "Локомотив 1936" Пловдив е един от малкото клубове в "А" група, които нямат финансови задължения към държавата, други отбори или играчи. Уведомяваме още, че клубът получи лиценз за участие във футболното първенство на България за следващия сезон. Пред лицензиране е и стадион "Локомотив", за което се правят нужните инвестиции. В тази връзка желаем феновете ни да знаят, че концесията на стадион "Локомотив" се бави необосновано от страна на Община Пловдив, което може да ни изправи пред проблем за лицензи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: