Марешки: Ако Динев не ми върне 1 млн. лв., няма да има трибуна "Бесика"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (115)
19:40 / 22.10.2013
16035
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки заплаши, че може и да не финансира строежа на трибуна "Бесика" на стадиона в парка Лаута, ако неговият предшественик и настоящ благодетел на клуба Константин Динев не му върне 1 млн. лв.

Аптекарският бос подчерта в предаването "Лице в лице" по bTV, че е бил принуден да плаща и лични дългове на Коко, като освен това сподели, че уважава феновете на "черно-белите" и точно затова иска те да знаят как стоят нещата.

"Дал съм 1 млн. лева, за да му покривам задължения, където е ял и пил. Водил си е някаква компания в заведение, цяла вечер консумирали и в края той писал всичко на сметката на Локо. Аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. Този 1 милион, който съм дал в началото, е отишъл за Коко. За плащане на данъци, адвокати, хотели и т.н."

"Точно заради това аз не продължавам да издържам Локомотив. Когато аз поех клуба, той ме убеждаваше, че няма никакви задължения. Това обаче не се оказа така. Аз предложих да направим споразумение той да си поеме старите задължения. Той се съгласи, но след това се отказа да подпише споразумението."

"Няма да взема нито един лев от клуба. Няма обаче да издържам Коко Динев и да строя трибуна. Ако Коко ми върне 1 милион, който съм дал в началото, аз ще ги дам за трибуна "Бесика". Ако това не стане, няма да давам други пари за трибуна. Нека феновете да знаят къде са отишли финансите за новата трибуна."



Виж коментарите (115)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).