Ботев загуби с 2:3 от Локо Сф, отменят два гола на "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (360)
17:56 / 20.10.2013
27981
Ботев направи грешна стъпка при преследването на двукратния шампион Лудогорец и загуби с 2:3 при гостуването на Локомотив София. 

Двубоят от 13-ия кръг на "А" група, игран в "Надежда", започна лошо за "канарчетата", които допуснаха гол още в 6-ата минута. В автор на попадението се превърна Марко Ранджелович.

"Канарчетата" обаче изравниха още преди почивката с попадение на Луис Педро, разписал се след асистенция на Валери Домовчийски.

Реферът Александър Костадинов не засече гол на Ромарио Кортзорг в 31-ата минута, тъй като прецени, че е имало нарушение срещу вратаря на домакините Галев.

След почивката "железничарите" отново поведоха след автогол на капитана на "жълто-черните" Веселин Минев.

В 70-та минута реферът Александър Костадинов отмени втори гол на Ботев. Борис Галчев центрира от фаул и Бобан Грънчаров забоде топката с глава в мрежата на домакините, но съдията не призна попадението. Най-вероятната причина за това е, че Костадинов не е дал сигнал за изпълнение на нарушението.

Само две минути по-късно Локомотив поведе с 3:1. Маркиньос излезе очи в очи с Адам Стаховяк, преодоля го и на празна врата не сгреши.

В края на мача Ботев намали на 2:3 след попадение на Вандер Виейра от пряк свободен удар.

След загубата "канарчетата" заемат 5-о място с 24 точки, докато "железничарите" са на 8-о място с 16 точки.


Ботев загуби с 2:3 гостуването си на Локомотив София в мач от 13-ия кръг на "А" група. Головете за "железничарите" вкараха Ранджелович, Маркиньос и автогол на Веселин Минев. За "жълто-черните" се разписаха Луис Педро и Вандер Виейра.


Виж коментарите (360)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).