Локомотив се изправя срещу София... и себе си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
09:52 / 18.10.2013
4188
Локомотив влиза в мачовете на истината. За първи път в историята си черно-белите посрещат на Лаута в три последователни кръга софийски съперници. В неделя гостува затъналият тим на Славия, после идват ЦСКА и Левски. 7 точки в този трибой със столицата превръщат черно-белите във фаворит за едно от двете вакантни места в топ 7. Другите отдавна са заети от Лудогорец, Ботев, Литекс, Левски и ЦСКА. Две победи и реми почти сигурно ще пратят Локомотив на 10 точки разлика от 8-ия тим, който и да е той.

В задаващите се 20 дни черно-белите имат задача да избягат от самите себе си. За позастарелият тим на Александър Станков прекъсването в първенството заради националите бе живително. Сега пловдивчани със сигурност са посъбрали въздух, за да повторят трите мача от лятото, когато направиха 0:0 на Армията, биха Левски на Герена и довършиха носителя на Суперкупата Берое на Лаута. След това обаче Локомотив влезе в ужасна непостоянна форма. Ту бие, ту пада, ту радва, ту скъсва нервите. 

Благодарение на несъстоятелната конкуренция до този момент и на ... Мартин Камбуров Локомотив обаче го докара до тук. Има своите 3 последователни финала, от които, ако спечели, рано рано ще изпълнят на 90 процента задачата си. А тя преди сезона бе една - влизане в първата седмица. Мнозина не вярваха, че е възможна, но ето, че до нейното изпълнение за черно-белите остава съвсем малко. Трябва само да се преборят със София. И със себе си.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).