Бултрасите плащат 10 лева за билет в Надежда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:00 / 17.10.2013
2607
Локомотив София уведомява всички желаещи да присъстват на мача от 13-тия кръг на "А" група между отборите на Локомотив Сф и Ботев Пд на 20-ти октомври 2013 г. (неделя) от 16.00 ч. на ст. "Локомотив" в София за следното:

1. Привържениците на Ботев Пд ще бъдат настанени в сектор "Г" (сектор за гости на ст. "Локомотив"); за тях ще бъдат отворени два входа на сектора, като билети на цена 10 лв. (десет лева) ще мога да се закупят на две каси - едната откъм ул. "Петър Панайотов", а другата откъм бул. "Рожен"; касите и входовете ще бъдат отворени в 14.30 ч. в деня на мача. Капацитетът на сектора е 2000 (две хиляди) човека и билети за него ще се продават до изчерпване на местата.

2. Привържениците на Локомотив Сф ще бъдат настанени в сектор "А" (официална трибуна на ст. "Локомотив"), като за тях ще бъде отворен входа откъм затревеното тренировъчно игрище. Билети ще могат да се купят на двете каси на паркинга срещу Спортна зала "Локомотив" на "А" сектор, като цената им ще е 10 лв. (десет лева), като отново входовете и касите ще бъдат отворени в 14.30 ч. в деня на мача.

3. Представителите на медиите (журналисти, фотографи и др.) ще влизат на ст. "Локомотив" през входа за привърженици на Локомотив Сф, като допускането им ще става само срещу показване на баджовете сезонни акредитации, издадени от ПФК Локомотив София заедно с личните прескарти, издадени от съответната медия. В деня на мача медии няма да бъдат акредитирани.

ПФК Локомотив София отправя апел към всички желаещи да присъстват на мача да закупуват на време билетите си за срещата и да заемат места на стадиона своевременно, за да не се получава струпване на входовете и като цяло да се нарушават реда и сигурността на територията на спортното съоръжение.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).