Ботев отказа играчи от Уругвай и Аржентина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:33 / 12.10.2013
3110
Спортно-техническото ръ­ководство на Ботев (Пд) е уведо­мило мениджьрските агенции, че няма да пробва южноамери­кански футболисти, които му се предлагат, ако те нямат ев­ропейско гражданство.

Причи­ната за това е, че в момента в жьлто-черния клуб са запълнили квотата от трима чужденци от държави извън Европейския съюз. Това са бразилците Вандер Виейра и Артур Енрике и македонецът Бобан Грънчаров.

Заради това вече е отклонена офертата на проби в тима през декември да пристигнат ляв бек и офанзивен халф от Аржентина и нападател от Уру­гвай. След като изгледали видео­записите с техни мачове, тре­ньорите на Ботев преценили, че те имат качества, но не толкова големи, че да се налага да бъдат привличани. Изключе­ние можело да бъде направено само при условие че бъде пред­ложен футболист от висока класа. Затова канарчетата гле­дат към пазарите в Холандия, Португалия и Франция.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).