Левски: Платихме на Ботев, чакаме си Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:54 / 04.06.2008
4846
Преведохме 200 000 за играча, заяви изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков. Сините не крият интереса си към голмайстора, но от Ботев отказаха да преговарят с тях.

- Депозирали сме в Инвестбанк тези пари. Уведомили сме БФС и чакаме развитие. От Ботев и Марица отказаха да водят нормални разговори с нас за условията около евентуален трансфер на играча - коментира изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков. Той отрече сините да са влизали в контакт с Георги Христов.

- Христов не съм го виждал, нито съм го чувал. Опитахме се да комуникираме с Ботев и Марица, но не стана - добави Баждеков.

 

Самият футболист не бе открит за коментар, тъй като си бе изключил мобилния телефон. Пред свои познати обаче голаджията е споменал, че вече е футболист на Левски и че в неделя твърдо заминава за София.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).