Сашо Станков сам си плаща глобата, нареди Коко Динев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:46 / 08.10.2013
3072
Собственикът на Локомотив Пд Константин Динев е бесен на треньора Александър Станков. Причината за това е глобата, която наставникът отнесе преди няколко дни от БФС. Както е известно, Станков бе глобен с 6000 лева, тъй като не се яви за задължителното интервю пред телевизията, държаща правата за излъчване на мачовете от първенството след края на двубоя с Любимец, пише в днешния си брой "7 дни спорт".

Треньорът се оправда, че веднага след последния съдийски сигнал се е отбил за минута до съблекалнята, за да поздрави футболистите за хубавата победа. Малко след това в компанията на пресаташето на клуба той се е отправил към пистата, за да даде уговореното интервю, но от екипа на телевизията са му казали, че вече са влезли в рекламен блок.

Оправданията на Станков обаче не трогнали Динев. Тъй като това е второто провинение на наставника от началото на сезона,което ощетява отбора, босът в прав текст му е заявил, че той сам трябва да си плати глобата. Босът е допълнил, че Станков не може да си позволява да демонстрира поведение, което уронва престижа на клуба.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).