Заливат Стоилов с предложения за заместник на Тошко Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:08 / 01.10.2013
5270
Куп мениджъри постоянно предлагат свои клиенти на треньора на Ботев Пд Станимир Стоилов за евентуални заместници на перлата на "канарчетата" Тодор Неделев. 20-годишният национал от 1 януари ще се премести в германската Бундеслига, където ще облече екипа на Майнц 05, а хиените на трансферния пазар не спират да затрупват Мъри с играчи, които да подсилят Канарчетата на неговата позиция.

Става въпрос основно за футболисти от Холандия, Португалия и Южна Америка - Бразилия и Аржентина. Очаква се специалистът постепенно да отсее плявата сред тях и да прецени дали някои от предложените му играчи заслужават да им се обърне по-сериозно внимание.

Неделев пък от уикенда е в България, след като се завърна от Германия, където претърпя операция на дясното си ходило. Талантът от Белозем ще се възстановява около 2 месеца

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).