Тодор Неделев ляга под ножа в Германия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
17:06 / 24.09.2013
7306
Звездата на Ботев Тодор Неделев ще претърпи операция днес. Това обяви старши-треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От вчера юношата на "жълто-черните" е в Германия, където мина обстойни изследвания в Мюнхен, които потвърдиха първоначалните съмнения, че ще е необходима хирургическа намеса.

"Всеки момент Тошко ще бъде опериран. Разговарях с него сутринта веднага след прегледа. Възстановяването му ще бъде около 2 месеца. За жалост българския футбол и Ботев губи един от най-креативните си футболисти. Крайна сметка това е риска на професията", обяви Мъри.

"Това са несериозни неща в последния момент да търсим заместник на Тошко. Ботев ще се оправя с нужния потенциал, който има в момента. Не може при всяка контузия да търсим свободни агенти. Ние си имаме някаква стратегия, която ще следваме без значение дали има болни, контузени или резултат. Отборът трябва да върви в една посока без да се отклонява от нея заради успехи или неуспехи", допълни специалистът.

"Трябва да възстановим отбора и играчите да намерят нашия стил, в който в Стара Загора на момента липсваше. Нещото, което искам от момчетата е да видя реакцията им след негативния резултат с Берое. Утре е добър момент футболистите да покажат, че отбора може да играе добър футбол. Имаме доста проблеми с контузени играчи, но това са момчетата до момента, които да изнесат тежестта на тези мачове, каза още Стоилов.




Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).