Сашо след загубата от Берое: Липсва ни класа в нападение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
11:15 / 23.09.2013
3071
"Малшанс, не успяхме да отбележим гол. Липсва ни класа в нападение. Създадохме положения, но не успяхме да вкараме. В нападение не бяхме прецизни. Има и такива мачове, загубихме и продължаваме напред. Играхме по-добре от Берое, държахме топката, но не успяхме да вкараме", коментира спортния директор на Ботев Александър Александров, цитиран от Gong.bg.

"От една загуба нищо не може да стане. Давам средна оценка за представянето на отбора в сравнение от играта ни от началото на сезона", каза още той.

"Големият брой пропуски отдавам на известната липса на класа в тази фаза на играта. Отсъствието на големия брой ключови играчи също оказа влияние. Тези футболисти, които не излезнаха Тодор Неделев, Мариян Огнянов, невъзстановеният Иван Цветков, ни липсваха. Липсва ни и класа в нападение, но и без тях създадохме достатъчно положения", завърши Кривия.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).