Юноша блести за Ботев в градското дерби срещу Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
14:44 / 19.09.2013
10056
Ботев разгроми с 6:1 Локомотив в зонален плейоф за Купата на БФС. Двубоят бе на изкуствения терен в тържествено отворената вчера база в "Коматево".

В герой за "канарчетата" се превърна бившия играч на Атлетик (Куклен) Борис Емилов, който през миналия сезон не спираше да бележи в противниковите врати с екипа на "баските" от Куклен. Днес той наниза 4 гола в градското дерби срещу Локомотив, а по един добавиха Желязко Калинов и Димитър Димитров. "Черно-белите" стигнаха до почетно попадение в края на мача. 

Двубоят в Коматево ще се запомни с разбита глава на дете от Локомотив при единоборство.

Така "канарчетата" се класираха за осминафиналите на националната фаза в турнира, докато "смърфовете" продължават с баражите.

От щаба на Локо признаха пред Plovdiv24.bg, че съперника им е бил с класа над тях и не е било нужно съдиите да пускат два гола от засада, които ще се видят на записите. Освен това "смърфовете" се оправдаха, че през лятото от Ботев са им взели тримата най-добри играчи в този набор.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).