Коко Динев с ултиматум към Локо - 4 точки от мачовете с Пирин и Литекс или уволнение на Станков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (73)
09:08 / 17.09.2013
7507
Треньорът на Локомотив Пд Александър Станков е пред уволнение, научи "7 дни спорт". Собственикът на черно-белите Константин Динев е понесъл много тежко поражението от Ботев в дербито за Пловдив. Веднага след мача той се усамотил в една от стаите на Лаута в компанията на спортния директор Христо Бонев и административния директор Атанас Узунов. Тримата се обединили около мнението, че Станков е объркал състава за мача с Ботев. Според тях Локомотив Пд е трябвало да излезе с по-дефанзивна тактика в дербито, за да неутрализира бързите офанзивни играчи на жълто-черните. Динев е поискал на часа да уволни Станков, но в крайна сметка е бил убеден да даде още малко време на наставника. Ако Локомотив Пд не успее да спечели поне 4 точки от предстоящите два мача с Пирин ГД и Литекс, то не е изключено отборът да се раздели с треньора.

Собственикът на Локомотив е убеден, че единственият подходящ наставник е Емил Велев. Черно-белите постигнаха най-големите си успехи в последните години именно по времето, когато тимът бе воден от него. В момента Велев е свободен, след като в началото на сезона бе освободен от Локомотив Сф.



Виж коментарите (73)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).