От полицията: Готови сме да охраняваме шествието на ботевистите, независимо от къде тръгва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
10:57 / 13.09.2013
8673
До момента все още в Община Пловдив няма постъпило уведомление от феновете на Ботев за провеждането на шествието в утрешния ден, съобщи преди минути пред репортер на Plovdiv24.bg главен инспектор Любомир Рашков, началник сектор на охранителна полиция в ОД на МВР-Пловдив. Както информирахме на няколко пъти по-рано, привържениците на "жълто-черните" ще се събират на площада пред общината.

Рашков потвърди информацията ни от вчера, че са водени разговори шествието на бултрасите да мине по маршрут Гладстон-Мария Луиза-Източен, но все още няма официално уточнено място от къде ще тръгне и мине то. От Полицията са уведомили Ботев, че до края на днешния ден трябва да внесат уведомление в Общината за масовата проява, за да може тя да бъде съгласувана с органите на реда с цел безопасността на гражданите. 

"Дори и това да не се случи и шествието да тръгне без уведомление от копчетата пред Общината, ние сме в готовност да охраняваме мероприятието", категоричен беше Рашков. 


Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).