ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юношите-старша на Локомотив отпаднаха от Елегант
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:37 / 30.05.2008Коментари (0)1753
© Plovdiv24.com
снимка: Архив
Едва усетили полъха от задаващото се републиканско първенство, "Старшата" възраст на Локомотив се изложи здраво и бе приземен от непретенциозната селекция на Елегант (Хисаря) в село Марково. Въпреки съмнителното съдийство на арбитъра Ивайло Бозев, който пряко повлия на крайния изход на двубоя, това не би трябвало да служи за оправдание на "черно-белите" възпитаници, имайки предвид известните амбиции за тазгодишното си представяне на държавния форум.

Иначе "черно-белите" започнаха вихрено, като още в 3-тата минута удар на Станислав Чочков облиза гредата на вратаря Димитър Тонов. Ако за някой от присъстващите около стотина зрители това бе знак за предстояща сигурна и убедителна победа за локомотивци, то след 180 секунди нещата се обърнаха на 180 градуса. Тогава Димитър Михайлов бе намерен от свой съотборник и в движение овладя и стреля неспасяемо във вратата на Тодор Стоянов - Додо, пред смаяните погледи на защитниците - 0:1. Пловдивските "железничари" не изгубиха хъса си и действаха повече с топката, но не стигаха често до голови положения. Все пак при едно такова в 27-ата минута Любомир Цеков премина през двама защитници до аутлинията, преодоля вратаря Тонов, но бе повален. Главния арбитър Ивайло Бозев не посмя да посочи бялата точка и три минути по-късно опита да се компенсира с отсъждането на несъществуващ фаул, фронтално на 23-24 метра от голлинията. Капитанът Христиан Попов изпълни положението прецизно и не остави шанс за вратаря - 1:1. Ранната грешка, като че ли бе преболедувана, когато две минути след подновяването на играта Любомир Цеков овладя в наказателното поле и безпроблем прати топката в мрежата за обрата - 2:1. И тук като че ли локомотивци решиха, че неприятни за тях изненади няма да има и без да си дават много зор ще се доберат до трети гол, който да ги успокои. Това не се случи до почивката, до която като че ли по-интересен бе реферът Бозев, който на няколко пъти се наложи да компенсира груби нарушения, някои от които за официално предупреждение.

Вторите 45 минути бяха във владението на Локомотив, но отново положенията за гол се брояха на пръсти. В 61-ата минута реферът Бозев реши, че има да дава още нещо на Елегант и отсъди безумна дузпа на Георги Бъчваров, който с шпагат игра с топката в единоборство с Ахмед Ахмедов. Димитър Михайлов реализира подаръка за 2:2 и в оставащото време за момчетата на Любо Бурнарски остана да доиграят мача с мисълта да не докарат нещата до дузпите - да отбележат гол, но и да действат с едно наум, подсигурени в защита. Футболистите на Елегант бяха твърдо решени да бранят този резултат и за целта започнаха да изритват топка след топка в близките храсталаци, печелейки време. Така изтекоха редовните 90 минути, като вместо вратаря Тодор Стоянов, треньорът на Локомотив пусна дузпаджията си Ангел Вичев.

В последвалата напрегната руска рулетка обаче, козът на Бурнарски неуспя да отрази нито един удар. Съотборниците му също бяха точни, но Станчо Казахов не издържа и пропусна в четвъртото изпълнение на наказателен удар. Преди това точни за "смърфовете" бяха Христиан Попов, Николай Мангелов и Станислав Чочков, а последната надежда с петата дузпа запази Любомир Цеков. Противникът обаче не сбърка и реализира всичките си 11-метрови наказателни удари чрез Атанас Дудов, Ахмед Ахмедов, Никола Николов, Петър Петров и Димитър Михайлов.

След задължителната порция празненства в единия и горчиво разочарование в другия лагер, не се размина и с порция агресия в тунела на стадиона в село Марково, където неизвестен родител потърси саморазаправа с арбитъра Бозов. След днешната загуба и изпаряване надеждите за класиране на републиканско първенство, единствените, които ще защитават честта на Локомотив са момчетата на Георги Славов, родени през 1993 година. На 5 юни, те ще узнаят името на съперника си от 1/8 финалния си сблъсък.

Съставът на Локомотив Пловдив:1. Тодор Стоянов (0. Ангел Вичев), 19. Галин Великов, 5. Георги Бъчваров, 8. Ерол Садъков, 4. Габриел Тютюнджиев, 11. Христиан Попов (к), 21. Станчо Казков, 6. Станислав Чочков, 7. Николай Мангелов, 9. Любомир Цеков, 10. Веселин Марчев

Съставът на Елегант Хисаря: 1. Димитър Тонов, 2. Боян Христев, 19. Ангел ИЛиев, 4. Никола Николов, 15. Пламен Новичков, 6. Петър Петров, 14. Огнян Златков (к), 8. Атанас Дудов, 9. Димитър Михайлов, 10. Иван Николов (11. Илия Атанасов), 18. Ахмед Ахмедов

Жълти картони: Любомир Цеков (Локо ПД); Илия Атанасов (Елегант)
Съдия: Ивайло Бозев
Помощници: Мартин Маргаритов, Красимир Попов
Стадион: Марково, 100 души

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Крушарски и Златински бяха специални гости на шоу мач в Румъния
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: