Бивш играч на Локо започна с Пирин ГД

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:46 / 10.09.2013
3268
Пирин Гоце Делчев продължава с активността си по отношение на привличането на нови футболисти, след като Костадин Ангелов смени на треньорския пост Тенчо Тенев. Вчера стана ясно, че договор до края на сезона с Пирин ще подпише Костадин Башов. Юношата на Левски, който в България освен за сините е играл и за Литекс, се завръща в родния си град с амбицията да помогне на Пирин в битката за оцеляване в А група. За последно Башов игра в кипърския първодивизионен АЕП Пафос, а преди това носи екипа на ловчанлии, но не попадаше в сметките на Христо Стоичков.

Ден преди него към отбора се присъедини и Серафим Михайлов, който пък преди време премина проби в школата на английския Манчестър Сити. С тима продължава да тренира и Даниел Васев, който вече взе участие в двете контролни срещи с Локомотив София 0:0 и срещу Нефтохимик 3:2. Синът на бившия треньор на Локомотив (София) Димитър Васев почти сигурно ще остане в тима от Гоце Делчев.

Другото ново име в Пирин е това на кондиционния треньор Антон Дончев, който напусна Пирин Благоевград, за да се присъедини към щаба на Костадин Ангелов.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).