Локо тръгна за Гърция с 21 играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
15:07 / 04.09.2013
5729
Преди броени минути отборът на Локомотив тръгна за Гърция, където ще изкарат подготвителен лагер в Ксанти преди градското дерби с Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В южната ни съседка "черно-белите" ще изиграят две контроли. Първата ще е в петък (6 септември) срещу Ксанти, а вторият е в неделя (8 септември) срещу Пантракикос (Комотини). И двата двубоя ще се играят на тренировъчната база на Ксанти.

В Пловдив остават невъзстановеният от травма вратар Кирил Акалски и халфът Тодор Тимонов, който по решение на наставника Александър Станков тренира отделно от основната група.

Ето групата на Локо за лагера в Гърция:

Йордан Господинов, Божидар Стойчев, Александър Тунчев, Пламен Крачунов, Руслан Куанг, Диего Фераресо, Костадин Марков, Аласан Н'Дайе, Валери Георгиев, Йордан Тодоров, Александър Якимов, Давид Лохунгу, Флавио Паулино, Станислав Маламов, Дани Кики, Станко Йовчев, Мартин Камбуров, Габриел до Кармо, Георги Стефанов, Здравко Лазаров, Крис Гади.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).