Турски гранд хареса юноша на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:24 / 04.09.2013
5490
Турският гранд Галатасарай остана впечатлен от качествата на юношата на Локомотив Айкут Янъков. Футболистът на "черно-белите" заедно с още двама свои връстници Ерай Карадайъ (Левски) и Севгин Четин (Евроколеж) изкараха едноседмични проби с юношеския тим на "Джим Бом" до 19 години. Тримата от България са взели участие в три контроли на тима, който е организирал набързо заради тях. 

"Невероятно изживяване беше. Посрещнаха ни много добре. Веднага ни дадоха екипировка на Галатасарай. Футболът там обачее е много различен от тук. Играе се много бързо и няма много индивидуални изпълнения. Взеха ни данните и казаха, че ще продължат да ни наблюдават в сегашните клубове", заяви Айкут Янъков за Plovdiv24.bg.

Той също така обяви, че от ръководството на Галатасарай му заявили да продължава да тренира усилено с Локомотив и в най-скоро време да чака обаждане от тях, за да разбере дали е бил одобрен.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).