Коко Динев: Надиграхме Локо Сф с повече желание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
23:28 / 02.09.2013
4380
Собственикът на Локо Пд Константин Динев не иска повече отборът му да бъде наказван с мачове без публика. Той обяви, че атмосферата тази вечер на "Лаута" е била тягостна.

"Доста тягостна обстановка. Може би по-доброто наказание е да се играе на неутрален терен, защото все пак футболът е заради публиката".

Той остана доволен от победата с 3:1 над другия Локомотив от София. Той специално похвали новия наставник Александър Станков.

"Много съм доволен от работата на Александър Станков, виждате неговите резултати. Хубаво е, че такива специалисти се връщат в България и успяхме да го вземем", коментира с усмивка Коко Динев след мача.

Според него успехът на "Смърфовете" е бил напълно заслужен.

"Мисля, че ги надиграхме с повече желание и домакинския фактор ни помогна. Локо Сф е добър отбор, който днес просто не намери себе си. Първата седмица е постижима цел. Нямаме точно поставени цели, искаме да се обиграва отборът и да растем. Колкото по-нагоре, толкова по-добре".

Динев сам похвали избора си на чужденци за "Лаута":

"Винаги случваме със селекцията с чужденците. Радвам се, че сега пак имаме добри футболисти, които да вдигнат нивото".

 



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).