Мъри: Трансферната сага ще се отрази на Неделев, надявам се да е на ниво срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 30.08.2013
1782
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов коментира трансферната сага около звездата на "канарчетата" Тодор Неделев: "Отбор и таланти се градят изключително трудно и бавно. Това трябва да става изключително прецизно. А за да бъдат разрушени и унищожени, някой път е достатъчен само един миг, едно действие или една постъпка!"

"При всички положения този шум ще даде отражение на Неделев. Надявам се той да намери себе си и да се представи по най-добрия начин срещу ЦСКА. Казах Ви, има опасност от прекалено голяма "обич" към Ботев и Неделев да бъде разрушено всичко", добави философски Мъри.

"Доста се разшумя и се заговори за Неделев, което изобщо не е приятно. По принцип моята работа в Ботев е да изградя един добър отбор. Отбор, който да играе добър футбол и да радва хората. Естествено и да побеждава! Другата ни цел е да изградим таланти, които да са бъдещето на Ботев и на българския футбол. Да създадем една добра детско-юношеска школа", каза още наставникът на "жълто-черните".

"Трябва да бъдем изключително внимателни в тази насока, ако искаме българския футбол да се развива както трябва", категоричен бе най-успешният български треньор през 21 век.

Той коментира и предстоящото гостуване на Ботев Пловдив на ЦСКА от 7-ия кръг на А група: "Предстои ни изключително тежък двубой. Очаквам двата отбора да изиграят мач, който да отговори на амбициите и желанията на клубовете и естествено на изискванията на феновете. Надявам се, че нашият отбор ще намери истинското си лице и ще се представим по най-добрия начин!"

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).