Иван Цветков се завърна с гол след операцията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
20:50 / 28.08.2013
6341
Голмайсторът на Ботев за миналия сезон Иван Цветков изигра първите си минути след операцията на адукторите, която претърпя през юни. Нападателят взе участие в традиционния тренировъчен мач срещу сателита на "канарчетата" Раковски, който отново се състоя от едно полувреме на ст. "Беркут" в Брестник, съобщава официлния сайт на "жълто-черните".

Цветков дори отбеляза единия от головете в срещата, която завърши при резултат 2:0. Той се разписа в 39-ата минута с удар от близо, след асистенция на Георги Сърмов. Другото попадение бе дело на Станислав Костов, който вкара още във 2-ата минута, след пробив на Вандер Виейра.

На вратата на Ботев бе Росен Андонов, в защита играха Филип Филипов, Костадин Дяков, Елведин Джинич и Артур Енрике, в средата на терена действаха Борис Галчев и Георги Сърмов, на фланговете Луис Педро и Вандер Виейра, а Иван Цветков бе зад изнесения напред Станислав Костов.

Преди началото на двубоя останалите играчи на Ботев проведоха тренировка, като в нея участие взе и Тодор Неделев.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).