Станков призова за търпение, иска две победи до мача с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
13:06 / 21.08.2013
7822
Готвим се сериозно за двубоя с Нефтохимик. За нас е важно да се представим добре в предстоящите два мача, за да можем да влезем в дербито с Ботев с необходимото самочувствие. Това каза на пресконференция днес наставникът на Локомотив Пловдив Александър Станков, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Продължавам да твърдя, че в България всеки може да победи всеки - сами виждате какви изненади се получават от началото на сезона. Възможни са някои промени в стартовия състав - Мартин Камбуров имаше здравословни проблеми, Александър Тунчев - също (пресечен мускул от срещата с Лудогорец). Ще изчакаме да видим какво ще бъде състоянието им до петък. Добрата новина е, че Валери Георгиев вече тренира наравно с останалите и най-вероятно ще е на линия за мача в петък.

След последните два неуспешни мача някои хора забравиха, че този отбор реално е на месец и половина и се формираше в движение. Никога не съм говорил за големи цели, Лига Европа или класиране в тройката. Нашата цел е във всеки един мач да се представяме добре. За да се получат нещата, се иска търпение и време. Има сплав между опитни и млади футболисти и с изключение на срещата с Черно море - мисля, че играем един добър футбол. Аз съм реалист, знам възможностите на момчетата, но нещата няма как да станат изведнъж. Предстоят много мачове и не е нормално след толкова кратко време да се правят някакви генерални изводи", каза още Сашо Станков.


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).