Лудогорец излиза на "Лаута" с мисълта за Базел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
09:07 / 17.08.2013
4796
Първенецът Лудогорец излиза на "Лаута" срещу Локомотив (Пд) с мисълта за предстоящия първи мач с швейцарския Базел от плейофите за влизане в Шампионската лига, който ще се изиграе в сряда на стадион "Васил Левски" в София. Двубоят е от 19 ч. и ще бъде предаван по TV7.

Очаква се треньорът Стойчо Стоев да пусне повече резервни футболисти, за да запази асовете свежи за важния мач. Лудогорец върви добре в първенството и един компромис в името на голямата цел е оправдан. Треньорът на Лудогорец обаче има доверие във всички футболисти и не смята, че резервите ще го подведат срещу който и да било съперник. Не е изключено в игра да се появи и Мишел Платини, който постепенно навлиза в най-добрата си форма според наблюденията на Стоев.

Колегата му Александър Станков ще се опита да се възползва от ситуацията в Лудогорец, за да вземе максимума пред своя публика. Очаква се Локо също да излезе с малко променен състав в търсене на изненадата срещу гостите от Разград. И двата тима демонстрират много здрава защита. В последните си три мача от първенството Лудогорец няма допуснат гол, а Локомотив е инкасирал само 1 попадение.

Двубоят е интересен и от друга гледна точка. Миналият сезон "орлите" от Разград оскубаха "смърфовете" с 5:2 на "Лаута". Споменът от тази унизителна загуба едва ли е приятен за многобройните фенове на Локомотив, както и за самите играчи.

Вероятни състави:

Локомотив (Пд): Господинов, Крачунов, Тунчев, Диего, Якимов, Н'дайе, Паулиньо, Лазаров, Докармо, Камбуров.

Лудогорец: Вл. Стоянов, Шоко, Мантула, Моци, Кайшара, Златински, Дяков, Александров, Марселиньо, Ив. Стоянов, Платини.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).