Мениджърът на Крю доволен от условията, тимът идва на 6 юли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:10 / 27.05.2008
1809
Мениджърът на Крю Алекзандра Стивън Холанд бил очарован от предоставените му от собственика на Марица Рангел Берберов условия за летния подготовителен лагер на британския тим в морския курорт "Слънчев бряг", съобщиха от пресслужбата на клуба. 42-годишният наставник на отбора от английската Първа дивизия от няколко дни гостува у нас по покана на Берберов.

Двамата от 2 дни оглеждат спортните съоръжения край морето, където островитяните могат да тренират по време на предсезонния подготвителен цикъл през лятото. Гостите най-вероятно ще използват за тренировъчни занимания стадиона на ФК "Несебър".

Холанд бил много доволен и от условията в курортния комплекс "Феникс", където ще бъде базата за възстановяване и почивка на футболистите на Крю Алекзандра, по време на престоя им в България.

След като емисарят от Острова одобрил всичко, днес той потвърди, че тимът му със сигурност ще пристигне на 10-дневен лагер от 6 юли.
Треньорът бил много горд и от факта, че шефът на маричани Рангел Берберов е голям фен на английския клуб. Двамата днес ще уточняват последни детаили около тренировъчния лагер на Крю Алекзандра край морето и отборите, срещу които първодивизионният английски тим ще играе контроли. Единият от сигурните мачове ще бъде срещу Марица.

„С голяма изненада научих, че за президента на Марица мистър Берберов Крю Алекзандра е един от любимите му английски отбори. Това много ме трогна не само мен, но и шефовете на нашия клуб. Ние уважаваме привържениците на нашия клуб навсякъде, в която и точка на света да се намират, задължително трябва да ги подкрепяме. Затова решихме - твърдо пътуваме за България, кацаме у вас на 6 юли", заяви Холанд.

"Казах на Стив, че отборите на Марица и Крю Алекзандра по две неща страшно много си приличат. И двата клуба са създали големи футболисти за своите страни, а стадионите им се намират в непосредствена близост до ж.п. линия", обяви пък президентът на маричани Рангел Берберов.

Така популярният с прозвището си "железничаните от Алекзандра" симпатичен английски първодивизионен тим вече на практика прие офертата на Марица за визита и подготовка у нас.
Крю Алекзандра ще пристигне в "Слънчев бряг" през втората седмица на месец юли, като британският тим ще бъде придружаван от няколко от най-верните си фенове.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).