Сашо Станков преди мача с Лудогорец: Пилците се броят наесен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
13:33 / 15.08.2013
7060
Надявам се да сме си взели поука от загубата с Черно море и да изиграем един добър мач срещу Лудогорец, заяви наставникът на Локомотив Александър Станков на редовната си пресконференция преди съботното домакинство срещу шампиона на България. Това предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Слаби отбори в нашето първенство няма и всяко подценяване ще изиграе лоша шега на този, който си го позволи. С изключение на няколко тима, които имат повече класа, мисля, че силите на останалите са изравнени. От тази гледна точка мачът във Варна ни подейства отрезвяващо след силния старт.

Лудогорец е един много добър отбор, който разполага с качествени футболисти, затова подхождаме към срещата с респект към противника. Въпреки тиражираните информации, че разградчани ще дадат почивка на част от титулярите, казах на моите футболисти, че това трябва да ни амбицира още повече, защото тяхната резервната скамейка е изключително равностойна и всеки получил шанс за изява, ще иска да се докаже.

Имаме самочувствие, но не летим в облаците. Това, че сме домакини и че ще имаме нужната подкрепа от верните ни привърженици, несъмнено е плюс за нас. Отново ще повторя - целта ни е да играем добър футбол, който да радва феновете. Винаги излизаме за победа, а на терена - каквото сабя покаже. Няма да афишираме амбиции, пилците се броят наесен", заяви Станков.

Припомняме, че новият старши треньор на Лудогорец Стойчо Стоев има стопроцентов актив начело на тима - шест победи от шест мача от първенството и Шампионската лига, като отборът е допуснал във вратата си само един гол.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).