Бранител на Локо отива в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:23 / 13.08.2013
5089
Левият бра­нител на Локо (Пд) Атанас Атанасов е пред договор със съименниците от сто­лицата, научи "Меридиан Мач".

За­щитникът и колега­та му Коста Мар­ков не са получили по две заплати от предишния благо­детел Веселин Марешки и са поред­ните футболисти, които възнамеря­ват да разтрогнат контрактите си с тима от "Лаута".

Атанас Атанасов бе привлечен при "черно-белите" от старши треньора Стефан Генов, кой­то застана начело на Локомотив (Сф). Чечо иска да подсили конкурен­цията в отбрана и се надява играчът да акостира в "Надежда".

Междувременно се разбра, че в Ло­ко (Пд) може да пристигне на про­би десен бек от Франция, който да е конкуренция на Йордан Тодоров.

Има вероятност "франсето" още днес да се появи на "Лаута", за ко­гато е предвидена и първата трени­ровка за седмица­та от 19 часа.

Срещата между феновете на Локо (Пд), старши тре­ньора Александър Станков, изпълни­телния директор Диан Станев и ка­питана Здравко Лазаров ще се състои от 20,00 часа на Централ­ната трибуна.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).