Саидходжа пред трансфер в Денизлиспор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:57 / 26.05.2008
5463
Атомното трио на Ботев Какалов, Христов и Саидходжа е пред разпад. Трети отбор с инициал „Д", след Дженоа и Динамо (Минск) е подал оферта за стрелец на „канарчетата". Преговорите с турския Денизлиспор и нападателят на Ботев Дормушали Саидходжа са в напреднала фаза. Асеновградчанинът потвърди за интерес към него от седмия в крайното класиране на Суперлигата.

До дни Муши трябва да се яви в турския клуб, за да премине медицински прегледи. За Беларус пък днес трябва да отпътува ненапълно възстановеният след обръщане на глезен Георги Какалов. Той ще се присъедини към Динамо (Минск), които го поканиха на проби. Голмайсторът на „А" група Георги Христов пък е апетитна хапка за много отбори, но се очаква да заиграе в Левски.

Президентът на Ботев Димитър Христолов преговаря с футболистите, чиито договори изтичат през лятото на следващата година. До началото на подготовката с клуба за по-дългосрочен период са обещали да се обвържат Даниел Божков, Георги Аврамов и Борислав Караматев. Почти сигурно е, че в близките дни за още един сезон ще подпише и вратарят Лилчо Арсов. Лекуващият контузия Борислав Караматев днес ще легне за пореден път на операционната маса, за да мъ бъдат свалени всички шини, скоби и други елементи от крака.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).