Христолов: Ботев има сили да стане шампион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
12:30 / 10.08.2013
5555
"Очаквам добра игра от Бо­тев и на реванша. Вярвам, че можем да елиминираме Щут­гарт. Трябва само момчетата да проявяват малко повечко смелост. Силите са поизравнени. Немците не ни превъзхож­дат кой знае колко", заяви вче­ра бившият собственик на Ботев Пловдив Димитър Христолов.

"Ботев вече се върна на поз­натия път. През тази година показа, че всички се съобразят с него. Съжалявам много, че по мое време не успях да сторя това, но такива ми бяха фи­нансовите възможности. Ни­кога не съм го крил и отричал, както и никога не съм имал претенции за нищо. Бях почтен човек, но ме омаскариха. 11 години не се появиха хора да дават пари, а това не е малко време", добави Христолов.

"Абсолютно възможно е Бо­тев да стане шампион и вяр­вам, че има сили да го напра­ви. Всичко е на ниво в клуба -добър треньор, стабилни играчи, адекватно финанси­ране. Много важна е ролята на Станимир Стоилов за този възход на Ботев, защото знаете, че по някой път и с много пари пак не става. Мъри успя да сглоби хубав съ­став, да вдигне самочув­ствието и желанието на играчите и да вдъхне тази свежест, която беше необходима на Ботев", завърши бив­шият собственик на жълто-черните.

Източник: в. "Тема спорт"


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).