Узунов: Марешки ще си изпълни обещанието за трибуната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:47 / 08.08.2013
3902
Административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов внесе яснота относно напускането на централния защитник Мартин Кавдански, както и за строежа на новата Трибуна Бесика.

Ето какво каза Узунов на днешната пресконференция на Лаута:

"Днес проведохме разговор с Мартин Кавдански. Той разтрогва договора си с Локомотив (Пд) и изтъкна за това една единствена причина - г-н Марешки не му е платил заплатите за май и юни. Тук аз вмъквам едно допълнение: Хубаво е, когато в един отбор има конкуренция. Моето лично становище е, че конкуренцията на неговия пост стана голяма и може би Марто малко се притесни от това нещо и реши да търси изява в друг клуб. Не мога да ви кажа кой е той, вие трябва сами да си го питате".

"Проведохме разговори и с други футболисти, които имаха трудово-правни отношения с предишното ръководство и мисля, че се разбрахме и оттук нататък в клуба всичко ще е чисто и изрядно".

"Другото, което искам да ви кажа, е приятно за нас като клуб и за нашите фенове. Юристите на г-н Марешки се срещнаха с юристите на община Пловдив и днес следобед очаквам да се подпише официално договора за построяването на Трибуна Бесика. Така че г-н Марешки ще си изпълни обещанието, което даде пред цялата общественост".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).