Ботев получи сертификат за собствена марка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
17:11 / 07.08.2013
7981
ПФК "Ботев" Пловдив получи своя собствена марка от Патентното ведомство на Република България. Клубът има регистрирано на свое име графично и словно изображение, което не може да бъде използвано с търговски цели от физически или юридически лица без знанието и съгласието на футболния клуб.

Правото върху марката е изключително право, което позволява на нейния притежател да я използва, да се разпорежда с нея и да не дава право на трети лица да я използват, съобщават "канарчетата".

Собственикът на марката избира сам материала, начина на изработване и други характеристики на стоките, предлагани от клуба или от лица с разрешението и под контрола на клуба.

Ползването на логото и словната марка от неупълномощени лица е нарушение на Закона за защита на интелектуалната собственост.

Клубът, като собственик на марката, ще защитава собствените си права, както и тези на своите привърженици, като използва всякакви законови ограничения за нерегламентирани продажби, използващи регистрираната марка.



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).