ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Гърдиън" следи визитата на Холанд в Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 25.05.2008Коментари (3)797
Много популярното английско издание "Гърдиън" нашироко следи в два поредни броя, гостуванeто на мениджъра на Крю Алекзандра Стивън Холанд на Марица. Медията посочва, че наставникът на тима от английската Лига 1 вече е в България и подготвя летния лагер на "железничарите" в балканската страна.

Изданието отбелязва, че Крю Алекзандра отива на едноседмична подготовка в морския куронт Слънчев бряг по покана на шефа на пловдивския Марица Рангел Берберов. Вестникът пише, че мениджърът Стивън Холанд ще се срещне днес с Рангел Берберов, който е голям фен на английския клуб. Двамата днес ще уточняват детайлите около подготвителния лагер на Крю Алекзандра и отборите, срещи които ще направи контроли.

„Тъкмо се чудехме къде да проведем един от подготвителните си лагери, когато получихме обаждане от представител на българския Марица. С голяма изненада научихме, че обаждането е лично от президента на българския клуб мистър Берберов, който ни каза, че Крю е един от любимите му английски отбори. Това много ни трогна. Освен това той ни изненада приятно, като каза, че поема всички разноски около нашия престой на лагера. Ние уважаваме привържениците на нашия клуб, навсякъде, в която и точка на света да се намират, те задължително трябва да ги подкрепяме. Затова решихме- трябва да пътуваме", заявява Холанд пред "Гърдиън".

"Марица е много известен клуб от втория по големина град в България Пловдив, в който кариерата си започва най-успелият български футболист за всички времена - носителят на "Златната топка" на Европа Христо Стоичков", отбелязва още изданието. И посочва, че поканата на Крю Алекзандра е за сметка на шефа на Марица Рангел Берберов.

Визитата на Крю Алекзандра ще бъде между 5 дни и седмица. Вариантите за пристигането на англичаните са за втората седмица на юли- най-вероятно между 6 и 12 юли. Освен контрола срещу маричани, визитата на англичаните ще включва и проверки срещу елитния Черноморец (Бургас) и евентуално и с другия бургаски тим - Нафтекс, където отскоро старши треньор е пловдивчанинът Ясен Петров.

"Все още има някои неща, които трябва да доуточним. Пътуването и престоя на целия ни тим в България ще бъде добро, културно изживяване за нас и съм много развълнуван от този фъкт. Не смятахме да правим подготовка в чужбина, но след като получихме това предложение не можахме да откажем на мистър Берберов, който се ползва с голям авторитет", допълни още наставникът на Алекзандра.
Мениджърът Стивън Холанд ще бъде в България до сряда или четвъртък, когато лети обратно за Острова. 42-годишинят британец засега е изключително доволен от условията, които ще бъдат предоставени на английския първодивизионен тим в комплекс "Феникс" на "Слънчев бряг". Утре гостът от Острова ще се запознае подробно с условията за почивка и възстановяване, които се предлагат там, както и терените, където евентуално могат да тренират футболистите на Крю Алекзандра по време на летния им подготвителен лагер край морето. Холанд ще оглежда спортните бази на "Нафтекс", "Черноморец", "Поморие" и "Несебър".

Популярният с прозвището си "железничаните от Алекзандра" симпатичен тим от английската Лига 1 почти сигурно ще приемат офертата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Razmirnika
на 25.05.2008 г.
0
 
 
Абе аз ли се бъркам или вестникът беше "Гардиън" (Guardian)???
kanar
на 25.05.2008 г.
0
 
 
казва се Гардиън,господа неграмотни журналисти!
Aнонимен
на 25.05.2008 г.
0
 
 
"и съм много развълнуван от този фъкт."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
ФК Марица след изпадането: Бъдете с нас и в трудните моменти, подкрепете ни!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Пловдивски футболист осъди Марица, делото може да създаде световен прецедент
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: