Камбуров бе избран за играч на 2-рия кръг

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
13:57 / 31.07.2013
5205
Футболистът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров стана играч на втория кръг в анкетата на Пресклуб България и вестник "Футбол". Това звание той печели за седми път. Бил е и три пъти футболист на месеца.

От гласувалите 23-ма, 8 са поставили на първо място в анкетите си Мартин Камбуров, 7 гласа има Тодор Неделев от Ботев Пд, Ромарио от Ботев е с 4, Джордан от Литекс с 3 и Григор Долапчиев от ЦСКА с 1 глас.

"Благодаря за наградата. Всичките 11 от Локомотив я заслужаваха. Дори съм убеден, че Йордан Господинов я заслужаваше повече от мен. Закъсняхме със селекцията и подготовката. Опитваме да сме концентрирани върху футбола. Програмата ни в началото е много трудна и мнозина очакваха след първите два кръга да имаме 0 точки. Аз се чувствам в Локомотив Пловдив като вкъщи, няма нищо ново за мен тук. Феновете са същите, които обичат отбора, футболистите сме амбицирани да постигнем нещо. Всички отбори се борят за първата седмица, виждате, че по-малките правят изненади. Никак няма да е лесно. След първите 5-6 кръга ще разберем къде може да бъде Локомотив. Конкретни цели нямаме, но Сашо Станков е треньор с амбиции. Имаме много опитни футболисти, които едва ли искаме да играем, за да спасяваме отбора. Ние играем за победа всеки мач. Голът ми срещу Левски и победата ни срещу тях не дойдоха никак лесно. Те не са толкова слаб отбор, колкото някои се опитват да ги изкарат. Видяхте, че срещу Ботев първото полувреме показаха, че са добър отбор и само една глупост на техен футболист реши и промени ситуацията в мача. Всяка победа срещу Левски се постига с много труд. Не е много лесно да вкараш на Левски на Герена. Ако трябва да бъда откровен, повече ми се искаше да вкарам на ЦСКА, отколкото на Левски."



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).