МВР не пуска ЦСКА да играе на "Армията" срещу Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:02 / 17.07.2013
3908
Още един сериозен проблем се появи пред ЦСКА няколко дни преди старта на първенството, пише "7 дни спорт". Освен липсата на достатъчно състезатели и добра подготовка, вчера стана ясно, че "армейците" може да не приемат Локомотив (Пловдив) на собствения си стадион. Причината за това е полицията.

От МВР смятат, че е твърде опасно за безопасността на зрителите такъв двубой да се играе на "Българска армия" и искат мачът да се премести на друго съоръжение.

Любопитното в случая е, че БФС опитва всячески да помогне на "червените" да приемат "смърфовете" у дома. Специализираната комисия на централата е подписала протокол с особено мнение, че мачът е рисков. Това дава възможност на "аремйците" да преговарят с МВР срещата са да остане на "Армията".

Освен това евентуално преместване ще донесе допълнителни финансови главоболия на клуба. Причината е, че "червените" вече имат сключен договор със СДВР да охранява мачовете на "Българска армия". Ако някой среща бъде преместена, тепърва ще трябва да се сключват нови договори с униформените, а освен това не без значение е и огромният наем за чуждото съоръжение.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).