Левски започва преговори с Ботев за завръщането на Станимир Стоилов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
13:19 / 13.07.2013
5261
Левски започва преговори с Ботев за завръщането на Станимир Стоилов на "Герена". Това заяви спортния-директор на "сините " Наско Сираков при завръщането на тима от Казахстан, като уточни също така, че клубът е готов на всякакви усилия, включително финансови, за да бъде върнат Мъри в тима.

"Най-важната новина е, че след проведените разговори решихме, че връщане на Станимир Стоилов най-много ни устройва. Вече пуснахме писмо до Ботев, че имаме интерес и искаме да разговаряме с тях за евентуалното му завръщане при нас. Като се срещнем с ръководството на Ботев ще направим всички усилия това да се случи", заяви Наско Сираков при завръщането на тима от Павлодар.

"Обсъждани са и други варианти. Ще направим всичко възможно това да е вариантът за Левски. Поставяме и Ботев в много сериозна ситуация, но всичко зависи от разговорите с тях. Не сме се обаждали на Люпко Петрович", добави Сираков.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).