Мъри наясно с титулярния състав за Астана, решава в последния момент за Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
20:05 / 10.07.2013
8763
Само една въпросителна има наставника на Ботев Станимир Стоилов преди предстоящия реванш с Астана за Лига Европа, а тя е дали да пусне като титуляр Тодор Неделев.

"Наясно съм с титулярния състав. Имам само една въпросителна, а тя е свързана с Тодор Неделев. Той вече е възстановен и може да играе, но дали ще стартира ще реша в последния момент", заяви наставникът на "канарчетата".

"Имах възможност да изгледам още няколко пъти записа от първия мач и продължавам да държа на мнението си, че срещу нас имаме сериозен противник, който играе качествен футбол. Надявам се да подобрим нивото си от първата среща и да отстраним Астана", допълни Мъри.

"Вярвам, че отборът осъзнава важността на срещата и ще направи всичко възможно да покаже, че има право да играе в Европа. Въпреки победата с 1:0 в първия мач, нищо не е решено в този двубой", каза още Стоилов.





Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).