Ботев с две тренировки в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
16:33 / 09.07.2013
8047
Отборът на "Ботев" пристигна в Бургас, където в четвъртък от 20.30 часа посреща казахстанския "Астана" в среща-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа.

"Жълто-черните" заминаха за морския град във вторник сутрин с група от 21 футболисти. Освен 18-те от първия двубой с "Астана" в клубния автобус се качиха още Валери Домовчийски и Елведин Джинич, които са без състезателни права за мача, както и вратарят Филип Димитров, съобщава официалния сайт на тима.

В Бургас възпитаниците на Станимир Стоилов ще проведат две тренировки, които ще бъдат закрити за фенове и журналисти. Представителите на медиите ще бъдат допуснати само в първите 15 минути на заниманието във вторник, което е с начален час - 18.00 на стадион "Лазур".

Групата от футболисти на "Ботев" в Бургас:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Йордан Христов, Костадин Дяков, Артур Енрике, Веселин Минев, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Елведин Джинич, Борис Галчев, Томаш Иршак, Анисе Адрианантениана, Николай Павлов, Мариян Огнянов, Луис Педро, Вандер Виейра, Тодор Неделев, Ромарио Кортзорг, Станислав Костов, Валери Домовчийски



Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).