"Жълто-черните" с първа тренировка след прибирането в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:13 / 07.07.2013
3092
Отборът на Ботев Пловдив направи първа тренировка след двубоя срещу Астана. Точно 24 часа след прибирането си от Казахстан "канарчетата" проведоха кратко занимание без топка на стадион "Христо Ботев", съобщава официалния сайт на "жълто-черните". В него се включиха 18-те футболисти, които пътуваха за двубоя от първия предварителен кръг на Лига Европа.

В същото време две от новите попълнения на Ботев - Валери Домовчийски и Елведин Джинич, взеха участие в контролата на Раковски срещу Берое, завършила при резултат 1:1. Заедно с тях за сателита на "жълто-черните" играха още младоците Радослав Терзиев, Християн Казаков и Божидар Васев, които изкараха целия подготвителен период с "канарчетата", но не пътуваха за мача с Астана. В състава на Раковски бяха също и преотстъпените Цветелин Чунчуков и Лазар Марин.

Да се види със съотборниците си на "Колежа" бе дошъл и възстановяващият се след операция Иван Цветков.

Програмата на Ботев в неделя включва тренировка на стадион "Беркут" в Брестник с начален час - 18.00.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).