Спартак не успя да откаже Каварна от второто място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:02 / 17.05.2008
1858
Спартак Пловдив завърши 0:0 с Калиакра в Каварна, като по този начин гостите се класираха само с една точка за баража за влизане в "А" група срещу Миньор Перник. Срещата бе равностойна, като и двата състава могат да съжаляват за пропуснатата победа.

През първата част главният съдия Иван Стоянов отмени гол на Павлин Тодоров. Това се случи в 23-ата минута, когато нападателят на Калиакра матира Петър Денчев, но след като овладя една топка в наказателното поле с цената на нарушение в нападение. В края на полувремето Иван Площаков пък можеше да вкара за пловдивчани, но ударът му с глава премина на сантиметри покрай гредата.

Калиакра имаха доста проблеми в офанзивен план, тъй като и двамата им титулярни нападатели не можеха да вземат участие в мача, поради контузии. Каварненци играха сравнително предпазливо в дефанзивен план, тъй като равенството им осигуряваше второто място.

Съставът на Спартак: Петър Денчев, Мурад Ибрахим, Тодор Симеонов, Любен Николов, Стоян Терзиев, Христо Стаев, Митко Ценовски, Йордан Христов, Красен Трифонов, Иван Площаков, Симеон Райков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).