ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Репортерка от СКАТ: Сидеров беше с нож, хората му ритаха и псуваха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 06.07.2013Коментари (52)5407
©
Репортерката на СКАТ Ваня Чечева, която участва в сблъсъка между екип на телевизията и депутати на "Атака", начело с Волен Сидеров, се оплака, че тя и колегите й са станали жертва на нападение. В ефира на "Дискусионно студио" тя обясни, че е искала обяснение защо парламентарната група на националистите крепи правителството на Пламен Орешарски."Блъскаха, ритаха, скачаха, псуваха и ругаха - мен и операторите, с които бях отишла да си свърша работата. Тяхната агресия се пренесе и към полицаите. И тях обиждаха. Депутатите от "Атака" не знаят, че в българския език съществува учтивата форма. Наричаха ни престъпници, наркомани. Ние сме под стрес. Бяхме под една не само физическа, а и психоатака", разказа Чечева.

Тя се включи чрез телемост в предаването на Велизар Енчев. От разговора стана ясно, че въпреки отказа си да дадат показния пред полицията депутатите от "Атака" са се оплакали, че са получили охлузвания. "Аз с микрофон не мога да ги нараня. Момчетата от СКАТ бяха въоръжени само с камери. А от заснетите кадри се вижда, че Волен Сидеров е с нож. Е, не го извади, но ходи с нож", свидетелства журналистката. Според близкия до НФСБ бургаски сайт "Флагман" екипът на телевизията е бил нападнат от Волен Сидеров, негови депутати и 10 яки мъже с вид на мутри. Партийният лидер е посочил един от операторите на СКАТ като виновен за скандала. "Светлан, когото познаваме много добре като един от известните оператори на СКАТ. До него е Светослав Стойнов - шеф на операторския екип, както и репортерката на ТВ предаването "Паралакс" Ваня Чечева", съобщава "Флагман", позовавайки се на информация от очевидец.

В същото време репортер се свърза с депутата на "Атака" Десислав Чуколов, който е бил на мястото на сблъсъка. "Аз съм депутат от Бургас и в момента съм в избирателния си район. Тук съм заедно с колеги от парламентарната група на "Атака" и г-н Сидеров. Спряхме на бензиностанция и давахме интервю по повод изявлението на президента, когато екип, силно казано екип, мускулести мъже и една репортерка на телевизия СКАТ, дойдоха към нас и ни нападнаха.
Предизвикаха конфликт, при който пострадаха трима народни представители - Деница Гаджева, Калина Балабанова и Димитър Димов. Те са с охлузвания, имаше ритания. Просто нещата, които мутрите правят на хората. Както си стоим, дойдоха и ни нападнаха. Това е резултатът. Мутрите, биячите на СКАТ, от които целият град е пропищял, е тези хора сега упражниха агресията си и на наш гръб. Аз съм човекът, който се обади в полицията. Просто не искам по никакъв начин ние да влизаме в конфронтация. Дойдоха полицаите и установяват нещата. Ако ние сме предизвикали нещо, бихме ли викали полиция. Няма логика, нали", заяви депутатът от "Атака" Десислав Чуколав.

По-късно зрелището продъли пред централата на СКАТ.Сидеров заедно с 20-ина човека обсади офиса на политическия си враг. Атакистът с мегафон в ръка призова Валери Симеонов да излезе навън. Съсобственикът на СКАТ и съпредседател на НФСБ се появи, но не на улицата, а на балкона. Той се съгласи на диспут, но само ако бъде осъществен в телевизионното студио. Волен Сидеров отказа категорично предложението и продължи да настоява за среща на улицата. На място има няколко полицаи, но засега не се е стигнало до ексцесии.

Източник: Блиц



Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо ли не се учудвам....щом е от скат ще го правят постоянно
Aнонимен
на 07.07.2013 г.
0
 
 
И второ- господин Сидеров! Каквото и да Ви каже човек, все ще е малко. Апропо, защо така се карате с г-н Борисов? След изборите 2009 г. такива целувки си разменяхте, а сега се ритате като магарета. Има един американски филм, "Близнаците" с Арнолд Шварценегер и Дани де Вито. Гледал ли сте го? Ако не сте- гледайте го. Ще се посмеете малко, ще поосвободите напрежението. Та, Вие с г-н Борисов сте същите, като героите на филма. Е, не знам кой е бате Арни, това оставям на Вас с бате Бойко да уточните. Г-н Борисов е по образование пожарникар. През 2006 г. си направи политическа партия, която като ракета- носител да го вкара в политиката. И го вкара! Кмет на София стана, после министър председател. Манията за величие граници не знае. Да видим "10- разлики" помежду ви. Вие сте по професия фотограф. 2005 г. регистрирате политическа партия. Кандидатствате за кмет на София 2003 г. /Защо на София, нали сте от Ямбол. А да! Къде парите на Ямбол, къде тези на София!/. Неуспешно. Кандидат за президент 2006 г. Неуспешно. След толкова политически неуспехи /личните не коментирам/ става ясно защо сте "яхнал метлата" понастоящем. Той и във филма Дани де Вито беше лошия близнак. Понеже започнах сравненията с Америка, да завърша пак там. В Америка имаха за президент бивш киноактьр. Колко прокопсаха от това си е предимно тяхна работа. Но когато в България се опитват да управляват пожарникар и фотограф / можем да споменем и председателят на ПЕС, който по професия е безработен/, последствията се виждат и усещат от всички, наречени от вас простичко електорат. Бъдете здрав, г-н Сидеров, но моля Ви - освободете ни от присъствието си!
0
 
 
Здравейте, дами и господа от партия "Атака"! Много въпроси може да Ви зададе човек и все неудобни. Предполагам, че ще ми отговорите подобаващо с мегафона. Имам две основни питания. Господин Чуколов, Вие сте крайно интересна личност. Роден сте в Русе, първият Ви парламентарен мандат през 2005 г е от 19 МИР- Русе. През 2009 г. пак сте в Парламента, но този път от 15 МИР- Плевен. Сега думите Ви са: ""Аз съм депутат от Бургас и в момента съм в избирателния си район." Браво! Същинска пчеличка! Къде ще кацнете за следващите избори? Само и само да сте вътре!
0
 
 
Тоя вънка от парламента, а партията му да се забрани!
0
 
 
няма садебна система в Балгария до сега трябва6е тоя 4овек да го затворят в лудница
+2
 
 
аве на този куц хурмон нямали кои да му разкаже играта неговата мама
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Наводнения 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: