Мъри: Все още не сме решили нищо. Още помня кошмарът БАТЕ Борисов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
18:58 / 05.07.2013
9493
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов заяви при завръщането на тима на стадион "Христо Ботев", че все още "канарчетата" не са елиминирали тима на Астана. Той сподели, че все още не е забравил кошмарът БАТЕ Борисов, когато начело на Литекс преди 4 години записа победа с 1:0 като гост, но след загуба с 0:4 след продължения в Ловеч, "оранжевите" отпаднаха от Лига Европа.

"Радостно е, че отбора се представи на едно добро ниво и да вземе така желания успех. Въпреки, че с развоя на мача можехме и да решим елиминацията още там. За жалост обаче това не се получи и сега ни предстои тежък мач отново в Бургас. Все още не сме решили нищо. Още помня кошмарът БАТЕ Борисов. Аз не искам да забравям миналото, искам нашият отбор да е здраво стъпил на земята и да изиграе реванша, така както играхме в първата среща", коментира Мъри Стоилов.


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).