Фиго и Кан гледаха Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:02 / 05.07.2013
2927
Футболистите на "Ботев" (Пловдив) могат да се похвалят, че тази година са били гледани на живо от едни от най-известните спортисти в света. Причината, естествено не бяха "жълто-черните", но това едва ли е чак такъв проблем. В 10-ата минута на мача между "канарчетата" и Астана, във ВИП ложата на шикозния стадион на домакиниет се появиха ексзвездите Луиш Фиго и Оливер Кан. Двамата бяха в компанията на една от настоящите легенди на НХЛ Александър Овечкин.

Тримата бяха поканени на стадиона като част от празненствата за рождения ден на президента на Казахстан Нурсултан Назарбаев, който е и почетен президент на Астана. Заради неговия рожден ден пък мачът не бе предаван по нито една телевизия, защото всички мощности бяха впрегнати в отразяването на тържествата по случай празничното събитие. Двубоят се показваше само по интернет портала на местната федерация. След като обаче зрителите прехвърлиха 7300, сайтът блокира. Половин час след срещата пък бе отчетено, че това е бил рекорден интерес към портала, пише "7 дни спорт".

Фиго, Кан и Овечкин останаха на стадиона около 20 минути, но очевидно мачът не ги впечатли и те побързаха да се отправят към хотела си. Както е известно, самата среща на "Ботев" се игра при свободен вход. Домакините го пуснаха в чест на рождения ден на президента. Слез загубата обаче никой от шефовете на Астана не посмя да отиде на президентския празник.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).